BOLJŠIDNEVI-logo

Ste pripravljeni na boljše dneve?

STE PRIPRAVLJENI NA BOLJŠE DNEVE?

Vem ja, zveni kot znanstvena fantastika. Sploh v teh časih. Ampak zdaj, bolj kot kadarkoli, potrebujemo pozitivno vsakodnevno podporo. Gre za majhne vsakodnevne korake, ki nam na dolgi rok prinesejo duševni mir, občutek varnosti, harmonijo, srečo in uspeh.

Če pogledam sebe, sem vedno hrepenela po jasnih navodilih, da mi nekdo reče točno kaj narediti, da dosežem svoj cilj, kakšni so koraki. Toliko informacij je tam zunaj in včasih je težko najti, kar rabiš ali pa se zavezati nečemu, ker te že pritegne spet nekaj novega. Dejstvo je, da za pozitivne spremembe potrebujemo neprestano podporo.

Prav zato sem za vas ustvarila BOLJŠE DNEVE Z LUCIJO. To je 24/7 učinkovite pozitivne podpore, znanj in modrosti, zaradi katerih dosegali svoje zastavljene cilje. Vsak mesec boste dobili nove vsebine, usmeritve, inspirativno branje, vodene meditacije, prisluhnili boste lahko uspešnim zgodbam ter se povezali s skupnostjo in še mnogo več.

Do vsebine lahko enostavno dostopate, bodisi preko računalnika, tablice ali telefona.

NAJ TVOJA IDEJA KONČNO ZAGLEDA LUČ SVETA

In kako vam lahko članstvo prinese boljše dneve?​

Mesečno članstvo sem ustvarila z namenom, da vam pomaga dodati tisto pikico na “i” v vašem življenju, vam pomaga uresničiti cilje ter vam pomaga preusmeriti jeziček na tehnici, da ne stopicate več na mestu in naredite pravi korak v prihodnost, ki si jo želite.

Mesečno članstvo BOLJŠI DNEVI Z LUCIJO je ključ do uresničitve vaših ciljev.

10 POZITIVNIH UČINKOV MESEČNEGA ČLANSTVA BOLJŠI DNEVI Z LUCIJO

 1. Antistres terapija.
 2. Usmeri vas nazaj k sebi in svojim ciljem.
 3. Krepi intuicijo.
 4. Veča življenjsko energijo.
 5. Povečuje občutek notranje moči.
 6. Pripomore k razrešitvam težav na vseh področjih vašega življenja.
 7. Izboljša samopodobo in krepi zaupanje vase.
 8. Odpre polje novih idej.
 9. Pospešuje manifestacijo in privlači finančno obilje.
 10. Prinaša več radosti v življenje in odpravlja strah, ki je največji zaviralec vašega napredka.

Predvsem pa vam pomaga, da se počutite dobro. Ker če se mi počutimo dobro, potem je svet kljub vsemu lepši.

NAJDI SEBE IN SVOJ NOTRANJI MIR IN SE MI PRIDRUŽI.

In kaj ponuja mesečno članstvo BOLJŠI DNEVI Z LUCIJO?

 • vsak mesec se posvetimo posebni temi – odnosi, denar, kariera, ravnovesje med službo in družino, posel, materinstvo, spanje, zdravo življenje, duhovno življenje, dobro počutje, manifestacija, premagovanje strahu, postavljanje ciljev, samopodoba…
 • coaching delavnica na aktualno temo z delovnim gradivom, da se lahko res poglobite in spoznanja tudi prenesete v svoje življenje s pomočjo pristopa “korak za korakom”,
 • vodene meditacije – vi samo kliknete “predvajaj” in se prepustite,
 • video in audio vsebine, ki so na voljo samo članom,
 • afirmacije za dnevno podporo,
 • inspiracijska pisma z usmeritvami in podporo,
 • in kar je še najboljše…niste vezani na urnik, lahko si sami po svoji volji naredite urnik in v miru predelate vsebine.

ZA VAS VSEBINE PRIPRAVLJAM LUCIJA SMOLNIK

Me veseli, da ste tukaj! Na moji spletni strani www.lucijacoaching.com lahko izveste, kdo sem in preverite moje kompetence.

S svojimi programi, knjigami in projekti želim prebuditi zavedanje, da začnete verjeti vase in v moči, ki jih imate ter z mojim vodenjem dosežete zastavljene cilje.

Moje strokovno delo na področju osebne rasti temelji na življenjskem delu Boba Proctorja, mentorja svetovnega kova, ki je na bolje spremenil življenja milijonov ljudi. Spomnili se ga boste iz filma The Secret. Bob Proctor velja za utemeljitelja modernih metod razvoja osebnega potenciala.

Ni pomembno, kje v življenju se trenutno nahajate. Kjerkoli že ste, vem, da bodo usmeritve, ki jih delim z vami v mesečnem članstvu, navdihnila pomembne spremembe, ki si jih želite.

Tu sem za vas! Tu sem, da skupaj ustvarimo BOLJŠE DNEVE!

Če torej želite enostaven in zabaven način, kako spreminjati svoje stare navade in postati magnet za to, kar si želite, potem morate izbrati mesečno članstvo BOLJŠI DNEVI z Lucijo. Verjamem, da si želite spremembe za vas, zato kliknite na povezavo spodaj.

Kaj PRAVIJO UPORABNIKI?

PREIZKUŠEN SISTEM, KI ZARES DELUJE

"Na poti sprememb; pa naj bo ta sprememba na osebnem področju ali poslovnem področju, ni nikoli fajn, da si sam. Lepo je, če ti stoji nekdo ob strani. Ta nekdo je lahko Lucija Smolnik. Po duši je podjetnica, coachinja in mama in ima veliko izkušenj in znanja, s katerim ti lahko pomaga, da  uvidiš, kaj je zate v danem trenutku najbolj potrebno, da lahko narediš preboj v svojem življenju."
LIDIJA VRBNJAK

Z MAJHNIMI KORAKI DO VELIKIH ZMAG

"Naj se ti zahvalim za vse dobro, kar si prinesla v moje že tako super življenje. Naučila si me, da je lahko še lepše ter da se da vse še izboljšati. Uživam vsak dan posebej, trudim se uresničiti moje sanje. S pomočjo vsakodnevne podpore vsak dan naredim droben korak na poti k svojemu cilju, ki te bogati in daje občutek majhnih zmag. Te pa te nekega dne pripeljejo do velike zmage."
Andreja Krebs

SEM BOLJ SAMOZAVESTNA IN MOČNA

"Vsebine so mi najbolj pomagale, da se bolj cenim. Sem bolj pogumna, predvsem pa vem, da lahko uresničim cilje, ki si jih zastavim. Postala sem bolj odprta za nove ideje in veliko bolj samozavestna. Tudi, ko sem na tleh, mi pomaga najti pot, da se hitro dvignem in grem naprej."
Gordana Grandošek Whiddon

ZDAJ BOLJ VERJAMEM VASE

"Od srca sem hvaležna, da sem spoznala Lucijo. Je sončica, prijetna, odprta oseba. V trenutku zna pričarati neko posebno sproščeno vzdušje, ki sproži val čudovitih idej. Pripravljena je podpreti nove korake in deliti svoje znanje na srčen način. Ima neverjeten čut za prepoznavanje sposobnosti pri drugih ljudeh, že na prvem srečanju me je zelo pozitivno presenetila. Všeč mi je, da je njeno delo, ki je preplet odgovornosti in veselja. Sodelovanje z njo vam bo odprlo nova vrata in širok pogled v to, kaj vse je mogoče. Priporočam prav vsem."
Nina Brunec

KO TI ZARES USPE - OSEBNO IN POSLOVNO

"Neverjetno, kako se je spremenilo moje življenje na osebnem in poslovnem področju. Močno sta se povečali moja kretivnost in domišljija, pa tudi prepričanje, da zmorem narediti stvari, o katerih sem prej le razmišljal. Skozi delo z Lucijo sem napredoval tudi do novih poslovnih dimenzij – od pisanja glasbe in televizijskih oddaj do njihove realizacije. Naredil sem tudi velik korak pri uresničevanju sanj, saj sem svoj sanjski muzikal končno pripeljal do produkcije. Ponovno sem pridobil samozavest za petje in zdaj vem, da lahko uresničim čisto vse, kar si zamislim."
Trent Whiddon

Izberite popoln načrt

15 €

MESEČNO

150 €

LETNA NAROČNINA

PRIHRANIŠ 30 €

75 €

POL LETA

PRIHRANIŠ 1 MESEČNO ČLANARINO 15 €